Ulaşım

Özel aracınızla mı gelmek istiyorsunuz?

İstanbul istikametinden gelenler için:

TEM Düzce (Batı) gişelerinden çıkınız. Bağlantı yolundan D 100 karayoluna katılarak doğu istikametine devam ediniz. Yaklaşık 9 km sonra Düzce merkezdeki Çoban Kavşağına geleceksiniz. Kavşaktan  Akçakoca-Ereğli  yönüne dönünüz. D 655 karayolunu yaklaşık 7 km takip ediniz. Melen Köprüsünü geçtikten sonra ilk sağa döndüğünüzde yaklaşık 2 km sonra kampüsümüzdesiniz.

Ankara İstikametinden gelenler için:

TEM Düzce (Doğu) gişelerinden çıkınız. Bağlantı yolundan D 100 karayona katılarak batı istikametine devam ediniz.Yaklaşık 10  km sonra  Düzce merkezdeki Çoban Kavşağına geleceksiniz. Kavşaktan Akçakoca-Ereğli yönüne dönünüz. D655 karayolunu yaklaşık 7 km takip ediniz. Melen Köprüsünü geçtiğkten sonra ilk sağa döndüğünüzde yaklaşık 2 km sonra kampüsümüzdesiniz.

Toplu taşıma araçlarını mı kullanmak istiyorsunuz?

Ankara ve  İstanbul'dan her saat başı (Metro, Düzce Güven firmaları başta olmak üzere) direkt Düzce'ye otobüs var. İzmir, Bursa, Antalya, Eskişehir gibi büyük illerden hergün tarifeli seferler mevcuttur. Ayrıca her yönden gelerek Zonguldak-Ereğli istikametine giden (Üstün Erçelik, Kamil Koç, Metro,Düzce Güven, Efe Tur, Turuva )  tüm otobüsler kampüs yolu üzerinden geçmektedir.

Herhangi bir firmayla Düzce otogarına geldiniz veya otogara yakın olan Çoban Kavşağında indiniz. Hemen kuzey yönündeki Akçakoca-Ereğli-Zonguldak istikametine giden D 655  üzerindeki dolmuş durağına geçin. Sizi kampüse götürmek için çalışan alternatif 3 ayrı  toplu taşıma aracı var. En fazla 15 dakika beklersiniz. (Akşamları biraz seyrek tabi)

1- Beçi Koop. (Nakit geçerli , öğrenci 1 TL)

2- Konuralp Belediyesi ( Manyetik kart geçerli)

3- Düzce Belediyesi     ( Manyetik kart geçerli)

View in a larger map: Teknoloji Fakültesi - Bilgisayar Mühendisliği