Yaz Stajı Başvuru Formları Hakkında Önemli Duyuru

14 Nis

Fakültemiz web sayfasında yer alan Yaz Stajı Başvuru Formları 25.04.2017 tarihinde güncellenmiştir.

Staj yaptığınız yerden ücret alma veya almama durumunuza göre farklı başvuru formları kullanılacaktır.

Fakültemiz sayfasında yer alan duyuruyu dikkatli bir şekilde okuyarak işlem yapınız.

Fakültemiz sayfasında yer alan güncel duyuruya erişmek için tıklayınız.

Not 1: İlgili Formlar üzerindeki doldurulması ve imzalanması gereken alanları, ilk sayfadan başlamak üzere yukarıdan aşağıya sırasıyla takip ediniz.

Not 2: Staj başvuru formlarında paraflanması, imzalanması ve kaşelenmesi gereken yerleri mutlaka kontrol ederek eksiksiz şekilde teslim ediniz.

Not 3: Eksiksiz bir şekilde tamamlanan formların en geç 18.05.2017 tarihine kadar Arş. Gör. Murat KORKMAZ veya Arş. Gör. Tunahan TİMUÇİN'e teslim edilmesi gerekmektedir.