Havacılık Zirvesi

13 Ara

Üniversitemiz Genç Eller Topluluğu tarafından 11-12-13 Aralık 2018 tarihlerinde Üniversitemiz Konuralp Yerleşkesi'nde Üniversitemiz ev sahipliğinde Düzce Belediye Başkanlığı ile Ulusal Keşif Arama Kurtarma Araştırma Derneği destekleri ve Türk Hava Kuvvetleri, Jandarma Havacılık Başkanlığı, Türk Yıldızları, Türk Havacılık Uzay Sanayii ve Türkiye Hava Sporları Federasyonu katılımları ile Havacılık Zirvesi gerçekleştirilecektir.

Havacılık Zirvesi kapsamında 12 Aralık 2018 Çarşamba gün saat 10:30-17:00 saatleri arasında Cumhuriyet Konferans Salonu'nda Prof.Dr. Temel KOTİL (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Genel Müdürü), Jandarma Havacılık Başkanlığı Temsilcileri, Mustafa YAVUZ (Türkiye Hava Sporları Federasyonu) ve Özcan BULUT (THK Yamaç Paraşütü Pilotu) tarafından konferans verilecektir.

Bu kapsamda 12 Aralık 2018 Çarşamba günü saat 09:30'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na Es-1 Skorsky helikoter eğitim amaçlı iniş gerçekleştirecektir. Ayrıca 11-12-13 Aralık 2018 tarihlerinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda katılımcılara Similasyon Tırlarında görsel bilgilendirme yapılacaktır.

Tüm Öğrencilerimizin bu önemli etkinliğe katılımı beklenmektedir.