Firma & Uluslararası Öğrenci İşbirliği Projesi

17 Eki

İstanbul  Maden  ve  Metaller  İhracatçı  Birlikleri  Genel  Sekreterliği'nin  ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim  gören uluslararası öğrenciler  ile ihracatçı iş insanlarını buluşturmayı sağlayacak  "Firma  & Uluslararası Öğrenci İşbirliği  Projesi" başlatılmıştır.
Söz konusu proje çerçevesinde, Üniversitelerinde öğrenim gören uluslararası öğrencilerden kendi ülkelerinde iş yapan Türk ihracatçıları ile henüz öğrenci iken tanışıp önce staj statüsünde ilgili firmada pratik yapmayı ve mezuniyetini müteakip ilgili firmada gerek Türkiye'de gerekse kendi ülkesinde çalışma arzusunda olup, bu çerçevee görüşmelere katılmak isteyen uluslararası öğrencilerin hih.org.tr/mailing/hib_firma_ogrenci_projesi_html bağlantısı üzerinden "Uluslararası Öğrenci Formu" nu doldurarak gönderebileceği ilgilenenlere duyrulur.
NOT: Bu kapsamdaki proje yalnızca Üniversitemizde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yöneliktir.