Yaz Stajı ve İşyeri Eğitimi hk.

12 Haz

MEZUN AŞAMASINDA (SON SINIF) OLUP YAZ STAJI (24 İŞ GÜNÜ) VE İŞ YERİ EĞİTİMİ (14 HAFTALIK) YERİNE PROJE YAPMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!!

KİMLER BAŞVURABİLİR?

1) 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi içerisinde iş yeri eğitimleri kesintiye uğrayıp bu eğitimlerini yaz aylarında devam ettirmek isteyip de yer bulamayan öğrenciler ek şart aranmaksızın proje için başvurabilirler.

2) Mezun durumda olan son sınıf öğrencileri yaz stajını (24 iş günü) proje olarak yapmak için başvurabilirler. Bu maddenin ön şartı mezun olabilmesi için ortalamaya katılan derslerinden toplamda 30 saatlik dersin (maksimum 9 adet ders) kalmış olması gerekmektedir (Öğretim Programına buradan ulaşılabilir.).

Örnekler:

1) Mezun olması için 6 saatlik dersi (2 ders) ve yaz stajı kalan bir öğrenci 2019-2020 Bahar döneminde iş yeri eğitimini yapmış ise yaz stajını proje olarak yapmak için başvurabilir.

2) Mezun olması için 14 saatlik dersi (5 ders) ve yaz stajı kalan bir öğrenci 2019-2020 Bahar döneminde iş yeri eğitimi aksamış ve kalan iş yeri eğitimini 2019-2020 Yaz döneminde yapacak ise yaz stajını proje olarak yapmak için başvurabilir.

3) Mezun olması için 6 saatlik dersi (2 ders) ve yaz stajı kalan bir öğrenci 2020-2021 Güz döneminde iş yeri eğitimini yapacak ise iş yeri eğitimini ve yaz stajını proje olarak yapmak için başvuramaz.

4) Mezun olması için 32 saatlik dersi (maksimum ders adedi 9’dan küçük olsa bile) ve yaz stajı kalan bir öğrenci yaz stajını proje olarak yapmak için başvuramaz.

NASIL BAŞVURULABİLİR?

1) Ekteki dilekçelerden uygun olanı ıslak imzalı olacak şekilde tarattırılacak ve kendi danışmanlarına e-posta yoluyla gönderilecek. Öğrenci dilekçenin aslını üniversiteye geldiği zaman danışman hocasına teslim edecektir.

2) Son başvuru tarihi 19.06.2020 Cuma günü saat 17.00’dır. Başvurusu kabul edilen öğrenciler ve projeleri daha sonra duyurulacaktır. Projelerin son teslim tarihi 07.08.2020 Cuma günü saat 17.00 olup ilgili öğretim üyesine e-posta yoluyla gönderilecektir. Proje raporunun hazırlanması gibi konular daha sonra duyurulacaktır.

3) Başvuru yapacak öğrencilerin bölüm sitesinde yer alan Yaz Stajı ve İş Yeri Eğitimi Kayıt Formu’nu doldurmaları gerekmektedir. Belgede yer alan bilgiler doldurulurken “Dönem Bilgileri” kısmından “COVİD-19 Nedeniyle Yapılan” bilgisi, “Başlangıç ve Bitiş Tarihleri” kısmına “22.06.2020-07.08.2020” bilgisi, “Kurum Bilgileri” kısmında kurum adı yerine “Düzce Üniversitesi” bilgisi, “Kurumun Bulunduğu Şehir” kısmına “Düzce” bilgisi, “Kurumun Üretim/Hizmet Alanı” kısmına “Covid-19 Pandemisi nedeniyle zorunlu stajını ödev, proje veya vaka analizi olarak yapmıştır.” bilgisi, “Yetkilinin Adı-Soyadı” kısmına danışman hocanızın ismi ve “Yetkilinin Telefon Numarası” kısmına “0850 800 8181” bilgileri girilmelidir.

DİLEKÇE ÖRNEKLERİ

Yaz Stajı Proje Dilekçe Örneği